tjugosjätte april

ja, inte skrivit blogg på ett tag, men har inte känt så mycket för det heller.
vet inte vad jag ska skriva heller, har hänt sjukt mycket på sistone.
både bra och dåliga saker! /:

idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt, vill att johanna ska slå igång telefonen så jag får tag i henne. mja!
vet inte vad jag ska göra idag riktigt men nånting hittas väl på :)

ah, nu ska jag till kupolen snart iaf.

püss <3

tjugonde april

helgen var bra.

skriver imon

dagens hiss: johanna
dagens diss: allt

püss <3

artonde april

träffade david en sväng, sen drog jag till mogge, anders, oscar, danne och svempa. efter ett bra tag så kom elizabeth och anette! trevligt. efter en stund åkte vi ner till jax eftersom det skulle vara fest där, men det var inget riktigt röj! så typ nyss hämtade mamma mig och skjutsade hem mig. snart blir det att sova alltså :o

uppdaterar när jag sovit och sådär :)

sjuttonde april

ja, igår åkte jag ju till elin. vi gick hem till micke och kollade på film! eller ah, jag kollade inte så mycket, var ganska upptagen med mitt smsande. vid 24 gick vi därifrån hem till elin, och runt två kikade niklas förbi :) så trevligt har det nog inte varit på länge. runt fyra tror jag, gick vi över till lina och drack ett glas vin. kvart i fem gick väl jag och elin hem ungefär! somnade fem. jag gick upp klockan nio eftersom jag skulle till läkaren i falun. och svaret jag fick var väl inte positivt! så lär till falu lasarett två gånger i veckan nu i flera veckor, ett rent helvete! men men, it can only get better, eller hur säger man. sen var jag ner på marknaden med lillebror och kusiner, åkte lite (a) nu kom jag precis hem men ska duscha lite snabbt sen iväg till stan och träffa david. ye! :)

dagens hiss: GUSTAV SVENSSON
dagens diss: doktorn

püss <3

sextonde april

det blev inge lina, hon mådde illa. så jag åkte till amanda istället, så kom emma sen skulle vi på fest :)
i lokalen sa dom, men där var dom inte. eller åtminstone inte i lokalen vi trodde att dom skulle vara i. så vi gick till den andra, och där var dom, bastade och solade och drack :) sen kom nån kärring och kastade ut oss, så då gick vi till den andra lokalen. denise och co kom strax därefter, sen oscar med folk. sen kom jonte med nå människor och sen nå fler. blev fan mycket folk till slut alltså! vid halv två drog vi ner på stan, och vid två drog vi tillbaka, VÄRT. inte nå! sen så tänkte jag och amanda sova i lokalen, men fan, hårt och läbbigt. så vi följde med patte hem och sov där! somnade vid fem och klev upp typ elva. och då hade patte dragit och jobbat :) sen gick jag och amanda till henne sen åkte jag till mamma en stund och blev precis hitskjutsad. nu blir det badet, sen ska jag åka till elin! vi har en del att prata om. förövrigt så är jag väldigt röksugen :( och imon börjas det med cambridge! wish me luck.

dagens hiss: elin
dagens diss: dagenefterfesten

püss <3

femtonde april

inte skrivit blogg på ett tag nu, så blir måndag, tisdag och onsdag nu!

måndag:
jag vaknade hos elin och sen åkte jag hem och sen tillbaka till stan och träffade roxanna. skulle fixa lite, men det var tyvärr inte öppet. så drog till kupolen tills bussen gick! åkte direkt till farmor och farfar, skulle äta påskbord. det enda påskbordet under min påskhelg. gott vare väl! spelade lite kort och så sen åkte jag till elin, filmkväll vare ja. sen åkte alla och jag var hos niklas, så vi drack lite vin och kollade på mr. bean, jag somnade väl klockan halv sex på tisdagsmorgon.

tisdag: vaknade typ halv elva, satt mig lite vid datorn sen drog jag till elin där johanna var! vi lagade väl lite mat och kollade på irene huss. sen skulle jag till furudal till lina, så fick ta bussen från borlänge först, till falun. sen byta där till rättvik och sen ännu en gång till furudal! låg fan längre bort än jag trodde. när jag kom till lina så handlade vi först lite, sen åkte vi till ida som bodde en bit därifrån, PÅ EN BONDGÅRD :o hahahahaha! vi spelade helt hysteriskt och det var fan helt hysteriskt! riktigt bra fyllespel. sen satt vi spikade framför tv:n under andra avenyn! sjukt bra.. hade inget att göra sen, så gick ner och kokade kaffe :) sen har ju jag aldrig sett fucking åmål så den kollade vi på också. och eftersom lina och ida inte var nå trötta så kollade vi på wrong turn också! fyfan. tur att jag hade den gosiga katten bredvid mig (a) sen gick vi och la oss, kollade lite på nån film om robert gustafsson. sen somnade jag skönt alltså!

onsdag:
gick upp vid tio, fick skjuts till rättvik och sen buss därifrån till falun och sen borlänge. gick hem till elin en stund sen tog jag bussen hem! och nu är jag hemma. ska snart lägga mig i ett bad oså, sen blir det att åka till lina igen, till falun.

dagens hiss: bad
dagens diss: ingen aning

püss <3

tolfte april

gårdagen var helt jävla värdelös, fyfan.
började med att åka till johanna och hämta hennes grejor sen till noah eftersom johanna skulle ha massa saker. sen åkte vi till jobbet och hämtade pengar. sen fick vi punktering :o det ba skakade. men aja, vi kom hem sen iaf! sen lagade vi mat, och sen kom amanda :) vi gjorde väl iordning oss sen shottade vi lite. vi var nog askalas alla tre. tjugo i åtta drog vi till stan, fick cigg och sen drog vi till metropolstaket och drack lite medans vi väntade på daniel och mathias. nio tog vi bussen till matsknuts, fulla som fan! vilket inte var så bra. men aja, i lindan sög det :o trillade nerför trappen och slog upp knät, och jo, det gjorde ont. men resten av kvällen nämner vi inget om, men amanda, jag hoppas du kom hem iaf! eftersom du vägrade åka med oss. <3 skulle jobbat idag, men känner inte att mitt humör är på topp för det /: daniel och mathias sov här, mysit vare.

idag blir det bara att ta det lugnt.
och jag känner att jag behöver min LINA nu!!!!!!!!!!!!! :'(
uppdaterar senare!

tionde april

seg dag men klev upp för en timme sen, gick och spelade uno med min lillebror och sen åt vi frukost.
nu satt jag mig här en stund med ska väl snart fixa mig iordning och åka till jobbet. bloggar nog när jag kommer hem igen inatt nångång :)

dagens hiss: ingen aning
dagens diss: ingen aning

püss <3

nionde april

skrev inte igår morse som jag skulle. men igår tog jag det lugnt på förmiddagen, sen måste jag ju skryta med att jag gick/joggade typ en halv mil igår också :) efter det så åkte jag till kupolen och träffade johanna sen halv sex tog vi bussen till henne. duschade och tvättade bara, sen vid tio la vi oss väl!

idag har det inte hänt så mycket, haft bild, matte och nu svenska/engelska /: går hem typ två :) lol att alla andra bara har halvdag och vi hr:or lär gå heldag :o aja, vi har ju varit lediga tisdag och onsdag så.

nu är jag sjukt pepp på LÖRDAG. wiho! bara kläderna som fattas, men eh. det kommer det också!

jobb imon, tråkigt som fan..... men pengar ♥

dagens hiss: inte ett skit!
dagens diss: skolan

püss <3

åttonde april

roxanna tvingar mig att skriva blogg mitt i natten fan.
badade som sagt tidigare och la mig i sängen :) ligger här nu och den enda sociala människan är roxanna, haha. väntar faktiskt på att mamma ska logga in på facebook. varför vet jag inte, tvångstanke :) men snart orkar jag fan inte vara uppe längre. och sebbe är kass, han tror att jag gör liveporn klockan två på nätterna. lol!
skriver blogg senare, alltså när jag vaknar oså. för det har inte hunnit hänt så mycket sen förra inlägget.

puss!

sjunde april

brukar vara skönt att vara ledig men jag har fan inget att göra.
mitt rum går inte ens att gå på, så det lär jag väl städa iaf. rensat mina skor har jag gjort också! slängde sju par tror jag :)
mamma ville att jag skulle följa med henne och handla, så det kanske jag ska göra, bara för att fördriva tiden lite grann! måste fylla på min mobil också :o  och ha pengar till busskortet, men aja. det löser sig nog :) torsdag var det tänkt att det skulle bli gymnasiefest i mora, men jag vet inte om jag är så jättepepp på det faktiskt /:
förövrigt så är det inte på topp just nu, men det blir väl bättre, kanske.

uppdaterar senare.

uppdaterar nu vill säga.

åkte till amanda typ tre, så glodde vi film! sen drog vi till kupolen och träffade majd.
efter det så träffade vi på hanna och linnea :) följde med dom upp till kenny där typ kenny, anders, mogge, robin, linus och nån sat toch drack kaffe. efter ett tag så frös folket, så vi gick in till linus, men blev snart utkastade. då gick vi till kenny, kollade på tv och sen tog jag bussen hem! ska nog bada nu och äta lite (a)

dagens hiss: ciggggg
dagens diss: nacken'

püss <3

sjätte april

sitter hemma nu, kom nyss hem.
varit i skolan idag, sen efter det så åkte jag till mathias! mys.
inte hänt så mycket mer, förutom att jag är sjukt trött :o   och jag ska nog lägga mig i ett bad snart!
ledig imon och på onsdag! skönt :) men har fan tappat bort mina jävla hornycklar!!!!!!!!!!!!!!!! :@

dagens hiss: jasmin
dagens diss: nycklar

püss <3

femte april

inte skrivit på ett tag nu :o men skriver iaf om helgen nu!

fredag:
var väl i skolan först vilket jag brukar vara. sen när vi slutade åkte jag och johanna hem till mig, tjockade kebab och sen drog vi till kupolen. skulle ge david sina nycklar och sen handla lite till kvällen. well, sen vid halv elva åkte vi från mig till stan för att byta buss till falun. var väl framme vid tolv typ :) då gick vi till cissi ett tag, sen vid halv två gick jag ner och träffade daniel, mysit! han hade varit på krogen. och vilket många vet så mår man inte så bra då, så typ två så var han tvungen att gå hem. då gick jag upp till cissi igen :) kollade på tv en stund, sen klockan tre så gick vi till stan igen eftersom vi skulle bli hämtade av micke och jasmin. sen hämtade vi upp elin och fredrik och sen bar det av mot gävle och IDOL! klockan tjugo över fyra ungefär hade vi hittat dit och det fanns faktiskt några folk där utanför redan då. vi parkerade och tog våran packning och ställde oss i den oerhört lilla kön som var då. fyfan, äckligt kallt. satt där på en filt och skakade. sov tio minuter, WOHO! bättre än ingenting. när klockan var åtta började först insläppet. men inte inomhus, utan till nån scen ute. men men, fick ju röra på oss lite iaf! stod ju längs fram så, såg jävligt bra (y) vid halv elva/elva började dom släppa in 'på riktigt', alltså inomhus! sjukt skönt. men tyvärr så kom dom inte vidare, men tillbaka nästa år va? men då utan mig. haha! då var vi alltså inne på lördagen helt plötsligt som ni kanske har märkt :)
sen åkte vi därifrån och åt i valbo. sen åkte vil hemåt! daniel ville att jag skulle komma, så när vi kom till falun var jag tvungen att åka hem och duscha och byta om, sen åka iväg till falun igen. sen mötte jag han och mattias typ i bojsen och gickk hem till daniel. kollade på nån film, som jag inte fattade så mycket utav. uppfattade bara att den var ocensurerad (a) myzi var han! sen kom jag hem vid halv tolv, åt nått och la mig! somnade typ direkt.
nu ska jag väl klä på mig lite, och fixa till mig så jag kan gå ner till amanda och leka med henne :) sen ska vi till falun och glo på fotboll! puss på det rå. senare ikväll vet jag inte, blir väl kanske amanda.´

dagens hiss: amanda fan!
dagens diss: oredan på mitt rum

püss <3

första april

a, var i skolan först, hade praktiskt prov och det gick faktiskt rätt hyfsat! lagade pannbiff med champinjonsås och kokt potatis. gott vare också, bara att jag råkade steka biffen lite väl länge (a) höhö. efter skolan åkte jag hem först och packade ihop lite, sen fick jag övningsköra till roxanna. gick bra, förutom två såkallade kärringstopp.

hos roxanna satt vi först en stund vid datorn sen spelade vi guitarhero med hennes bror :p kul, och jag ägde på trummorna! sen gick vi ut och gick en sväng, skönt ju. sen glodde vi på tv, 'zappade' mellan roomservice och rent hus. men jag är fan helt jävla slut så somnade ganska skönt där på soffan :) men nu är jag piggelin igen, skapligt. ligger i sängen nu men ska väl snart sova.

btw, hanna lurade mig som fan idag, fjant som hon är! :) trodde ju på att hon skulle flytta till norrköping, haha!

och jag lärde mig nyss att man kan göra hjärtan i blogginläggen, wiho ♥

dagens hiss: roxannas soffa
dagens diss: huvudvärk

püss <3

RSS 2.0