trettionde mars

dagen började med att jag och johanna försov oss :o men kom bara en halvtimme försent ändå. skulle i princip bara städa och plocka i ordning för projektarbetet som ska vara klart imon. slutade typ halv fyra! innan bussen skulle gå så gick jag, johanna och jasmine in på gina tricot i falun och skulle kolla och precis innanför dörrarna mötte vi nån brud.
så sa hon hej, och skakade på huvudet.
då sa väl vi hej tillbaka. och HAHAHAHAHA!

hon: det är ju inte bra att frysa.
jag: nej, det är ju inte det.
hon: det är bra att tjäna pengar.
jag: ja
och sen gick johanna och jasmine, eftersom dom höll på att garva ihjäl sig
hon: då kanske du kan låna ut 80 kronor så jag kan köpa benvärmare nu när jag ska rymma så får du 100 kronor när jag kommer tillbaka.
jag: nej, jag har inga pengar.
hon: va?
jag: vi är bara här och tittar.
hon: va?
jag: VI HAR INGA PENGAR.
sen gick jag, kunde fan inte hålla mig :o
vem fan ställer sig på gina tricot och tigger pengar!

sen tog jag bussen till domnarvet iaf, och robin hämtade mig där sen var'e tydligen kalas hemma, så fikade lite. sen innan sex var jag tvungen att gå till klipperian här och köpa nå hårprodukter, ingen aning om dom funkar. men är väl bara att testa :) nu sitter jag bara här, men funderar på ett bad faktiskt.

dagens hiss: sebbe!
dagens diss: mensvärk

püss <3

tjugonionde mars

för det första var det earth hour igår mellan halv nio och halv tio, ganska mörkt ute rå.
kvällen började med att fira elin! åt mat på coco thai med elin, amanda, malin, johanna och martina :) servitören tyckte att vi hade "säcksia" namn, sweet. lite pinsamt vare väl när dom skulle duka av varmrätten och det stod typ fjorton tallrikar på vårat bord. jag och amanda var tvungna att gå strax innan nio för att vi skulle hinna med bussen. där träffade vi först linnea och maggan, sen kom michaela och emelie. dött på bussen var det också! sen i domnarvet hoppade hannah, denise och sandra på. sen åkte vi till norslund till någon random lokalfest som sög totalt. kom in, men skulle man ut och röka kom man inte in igen, fail! men vi gick ut iaf. stodnå föräldrar utanför dörren och lekte något. men sandra var rejält skön och frågade om hon fick låna toaletten. men det fick hon inte göra! och så sa dom att det var en 16årings 'kalas' och om vi inte visste vad han hette fick vi inte komma in. haha! anyways så sa päronen att hon fick kissa utanför, och då är hon påväg att dra ner byxorna och sätta sig där. då säger den där föräldern att hon tänker ringa polisen. och det fick hon väl göra, det var ju hon själv som åker dit på det eftersom ungdomarna i lokalen förtär alkohol :) men hon ringde iaf, sen drog allihopa, lyckat! drog iaf till maestro tills bussen till borlänge gick. sandra och denise dissade rejält och drog till enviken! men utan säker sovplats så hängde vi andra inte på. sen kom bussen och när vi var i borlänge så var det en timme tills bussen till kv gick, så jag, linnea och amanda gick till donken. frös en aning :o sen tog vi bussen hem, jag och amanda la oss typ direkt! myz. men nu har amanda åkt och jag funderar på att lägga mig i ett bad. förövrigt så blev hårförlängningen jävligt lyckad! :)

dagens hiss: mitt hår
dagens diss: söndag

püss <3

tjugoåttonde mars

inte bloggat på några dagar, haft fullt upp kanske.
jobbade igår i alla fall, kom väl hem vid kvart över två. tre somnade vi nog, jag och johanna. pepp på hårförlängning som jag nu är så sitter jag här klockan åtta :o johanna sover fortfarande, men jag ska väl kanske gå och göra lite frukost! sen lär vi åka till kupolen och köpa färg, sen säter :) har ingen aning om vad som händer ikväll, men det märks. skriver nog lite mer sen.

püss <3

tjugofemte mars

skolan idag också, kök! hade prov i kallkök också men det gick väl bra, lämnade tomt på 4 av 40 frågor :)
slutade typ fyra så åkte till stan med sara. införskaffade mig ett par snygga vita strumpor till mina stövlar och sen var jag i stort behov av en ny foundation så köpte en sån också. och i all hast på ica så köpte jag med mig lite hårspray! schritzofrenskan var på stan också, ovanligt, NAT! nu är jag sjukt pepp på hårfärlängning imon (y)

dagens hiss: lön
dagens diss: kallt

püss <3

tjugotredje mars

tjugoandra
åkte till kusiner och sen till stan lite senare och mötte johanna. sen åkte vi hem till mig, och jag fick nå fel och började städa mitt rum :) ska rensa hyllan lite bättre idag bara. sen kollade vi på beck bara, dåligt slut.

beck: vart ska du flytta då?
grannen: en trappa ner.

hahahaha, klockrent var'e!

tjugotredje nurå
åkte till doktorn imorse, gick fint. sen åkte jag och johanna till skolan, gjorde nå frasigt täckte till fisken. aja, sen åkte jag hem. kom hem för en halvtimme sen kanske. maten var framtagen på bordet när jag kom hem (a) TACOS. ah gott! ska sitta här en stund, sen slänga mig i badet och städa min hylla lite, sen somna i tid förhoppningsvis.

dagens hiss: vet inte
dagens diss: snö

püss <3


tjugoandra mars

skriver dagens blogg imon!

dagens hiss: johanna
dagens diss: leksand

püss <3

tjugoförsta mars

min bror fyller år, grattis!
vaknade och åkte till kupolen. försökte hitta ett par jeans, men fan vad fula alla var. men hittade ett par stävlar iaf, assnygga! träffade lina, sara och evelina också. så hängde med dom ett tag och kollade på sarah dawn finer eeller vadfan hon nu heter. sen måns, GAH SNYGG :o anyway, sen kom hanna och hon skulle träffa robin. sen körde han mig hem :)

gjorde mig iordning och gick ner till amanda sen. vi hade som sagt stora planer på att festa! sen drog vi till donken, men inge folk där. sen stan, inga där heller :o då vare lite kallt, så gick till metropol och tänkte spela biljard. men eh, dyrt ju. kom på att jag kunde lämna pengar till smex, så gick och tog ut och gick med dom till honom. sen drog vi till donken en snabbis igen, men fortfarande inge folk. så tog bussen hem. hemma nu alltså och sara bad mig blogga, fråga mig inte varför (a) inga planer alls för imon, så hör av er fan.

dagens hiss: måns!
dagens diss: ingen fest

püss <3

tjugonde mars

åkte till mina kusiner igår, sjukt ekkl att bara sitta hemma! men trodde att jag började tjugo i nio imorse, fast vi hade sovmorgon till tio, FAIL! men det gick bra ändå. dansade på idrotten, skapligt kul men var lite klurigt. BRA ELIN! :D sen blev det att agera lektant, drygt. småkidz! sen skulle jag och johanna gå på bio, men blev inte så. så vi bowlade istället! :) och vem vann? kanske jag? :> förövrigt så var snygg där. höhö! men nu ska jag väl ta och sova kanske, eller snart i varje fall.

dagens hiss: vet inte.
dagens diss: kylan imorse

püss <3

nittonde mars

kom precis hem från skolan, ganska skön dag. förövrigt så fick jag mvg på mitt femte matteprov i gymnasiet! vilket är alla prov jag haft hittills. har dock ingen aning om vad jag ska hitta på nu, men märks väl. skriver väl senare om det händer nått kul och då även hiss och diss.

püss <3

artonde mars

a, skola idag också rå. typ som alla andra dagar :) sen åkte jag och johanna till domnarvet och hämtade kläder och väntade där på cpbussen i 50 minuter, fail! men nu är vi hemma iaf, ska väl bada/duscha, äta och sen glo på film. massa mys <:

förövrigt så satt vi ju utanför ica och rensade kvitton när en tant kom fram.

tanten: hej flickor!
jag och johanna: a, hej?
tanten: vad gör ni för nått?
jag: rensar.
tanten: vad rensar ni?
jag: kvitton.
tanten till johanna: har du pudrat dig?
johanna: a?
tanten: vad fint, man ska ju vara mån om sitt utseende.
jag och johanna: aa.
och sen yttrade tanten något som vi inte fattade.
tanten: vad fina ni var tjejer.
jag och johanna: a, tack. med ett leende på läpparna.
tanten: DET ÄR JAG MED! och så log hon, som hon gjort under hela samtalet.
sen sa hon: nu ska jag gå. ha det braaaa-aaaa!

a, det var fan askul då :o men det är ju inte lika roligt när man skriver om det sådär.
nej, nu ska vi ta och välja film.

dagens hiss: min bästa
dagens diss: bussfittan

püss <3



sjuttonde mars

åkte och sov hos lina igår, kollade på spårlöst och somnade tveklöst. skolan idag var som vanligt, laga massa mat och städa. sen tog vi en promenad och tog bussen till borlänge :) sen kom roxanna och nu sitter vi här, lamt men rätt skönt. funderar på att gå ner till ica och köpa lite morötter och gurka! gott. sen äre ju andra avenyn, ganska värt att se. skriver väl kanske mer sen om jag får för mig att göra det.

dagens hiss: glömt 
dagens diss: kylan

püss <3

sextonde mars

eh, det blev ingen skola för min del idag. har verkligen sovit för några timmar i helgen, så det kändes att gå upp klockan sex. blev inget bad igår heller, eftersom anders tog upp min tid ganska bra där. så ska väl äta nått nu och sen lägga mig i badet en stund. sen lär jag väl gå ner och ta ut pengar kanske? 
blir mer blogg senare! och då kommer hissen och dissen.

nu så, det blev badet och tagit ut pengar nu. sen åkte jag till mina kusiner efter en hel dag av tjockande framför den här jävla beroendeframkallande datorn. ska åka till lina snart! mys på det.

dagens hiss: c-pinnar
dagens diss: hans nycklar

püss <3

femtonde mars

så ovärt! 'jag vill ha dig tillbaka, det är verkligen dig jag vill vara med'. nej, glöm det!
i varje fall så har jag jobbat idag, sov hos elin. lite mys! gick ut och träffade anton en sväng igår och konstigt nog så var han ovanligt social :o kanske var för alkoholen. aja, slutade för två timmar sen och petter kom nyss förbi en sväng, trevligt. men nu ska jag väl ta och lägga mig i ett bad och sen kolla på lite beck, brukar ju vara efter nyheterna det är som mest spännande. ganska ologiskt att skriva blogg när man knappt gör något om dagarna, kanske dags att ut och hitta på nått? jovisst! antar inte att känslor ska skrivas ner här, ofta ni ens bryr er. men nu lär jag väl gå till badvattnet.

dagens hiss: johanna
dagens diss: exxxx

püss <3




fjortonde mars

gårdagen dög men kunde varit bättre, massa ekklfolk där också.
jobba idag, 12-02! skapligt jobbigt, är kanske lite seg.
förövrigt så är mitt liv näst intill perfekt just nu. singel, och det är sjukt skönt.
första blogginlägget, så förvänta er inget! men blir nog bättre med tiden.
skriver kanske mer sen, men nu lär jag klä på mig eller något.

dagens hiss: min bror
dagens diss: bakfylla

püss <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0